20 jaar
Haarstudio
Top Chic

Top Chic bestaat 20 jaar op 1 mei 2019

Dit vieren wij graag met u op
zaterdag 11 mei!

Haarstudio Top Chic in Epe bestaat 1 mei precies 20 jaar. Eigenaresse Nurcan Hogeboom-Akar (46) is trots omdat er nog altijd een grote schare klanten is die de weg naar haar kapsalon weet te vinden.

“Ik vind het nog altijd geweldig om kapster te zijn.
Niet alleen vanwege het creatieve aspect, maar zeker ook om het contact met mensen. Elke dag is anders, mijn werk verveelt nooit. Mijn visie? Als je iets uit je hart doet, dan worden anderen daar ook warm van.”

Nurcan heeft het dan niet alleen over zichzelf.
Ze geeft ook graag nog even een compliment aan alle andere Top Chic-medewerkers die dezelfde visie hebben.
“Al mijn collega’s zijn inspirerend, vakkundig en ze geven goede adviezen. We volgen meerdere keren per jaar cursussen om de laatste trends te kunnen delen met onze klanten.”

Dat zijn vaak cursussen van het merk Keune.
Haarstudio Top Chic is namelijk al enkele jaren één van de weinige officiële kapsalons in deze regio die zich Keune Ambassador mag noemen. “Daar ben ik enorm trots op.

Dit zorgt er voor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken op het gebied van knippen, kleuren en styling.”


Dit prachtige 20-jarige jubileum wordt dus groots gevierd, aldus Nurcan. “Mijn klanten krijgen 20 dagen lang (van 1 mei tot en met 20 mei) 20 procent korting op alle haarbehandelingen. In diezelfde periode kan iedereen twee Keune-producten kopen voor 20 euro.”
foto perfect alleen krant

Geld inzamelen voor goed doel

Tijdens elk jubileum van haar succesvolle onderneming steunt Nurcan een goed doel.
Dit keer is dat de Eper Stichting Kenya Kinderen (www.kenyakinderen.nl), aldus de welbekende Eper kapster.
“Deze stichting ontplooit diverse initiatieven om geld in te zamelen voor projecten in Kenia. Zo hebben ze inmiddels een kindertehuis gebouwd waar 65 kinderen worden opgevangen.” Daarnaast wordt er in september een fietstocht door Kenia gereden (Epe Fietst Voor Water) om geld in te zamelen voor het slaan van een put waarmee stromend water gerealiseerd wordt.
“Vijf jaar geleden is er ook al eens zo’n fietstocht gehouden. Toen deed ik mee als deelnemer. Dat was een onvergetelijke ervaring. Vandaar dat ik mensen hierbij graag oproep om vanwege ons 20-jarig jubileum geen bloemetjes of cadeautjes aan mij te geven, maar een donatie te doen in de collectebus die bij ons in de zaak staat. Ik hoop dat we samen veel geld inzamelen voor Stichting Kenya Kinderen.”

Op 1 mei worden er in het kader van het 20-jarig jubileum gratis haaradviezen gegeven bij Haarstudio Top Chic en is er een kleuradviseur aanwezig die gratis tips geeft (Charlotte Meijran van De Stijl Factor). Verder is er deze dag een fotograaf aanwezig.
“Er is genoeg te doen! Een ieder is van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Hoofdstraat 55 in Epe.”
fotoperfect 2 krant

20 dagen lang verschillende acties voor u als klant!

Knipsel
Zaterdag 11 mei vieren wij dit groots, u bent hierbij van harte uitgenodigd om dit jubileum samen met ons te vieren!
Vanaf 19u staat er een hapje en drankje voor u klaar.

Contact

Onze openingstijden

Hoofdstraat 55
8162 AB Epe

Telefoon 0578-627555

E-mail: info@topchic.nl
 Dinsdag 08:30 - 17:30
 Woensdag 08:30 - 17:30
 Donderdag 08:00 - 20:00
 Vrijdag 08:00 - 20:00
 Zaterdag 08:00 - 14:00

prijslijst-kopie
© 2016 Haarstudio Top Chic

Webdesign 2SupportYou | Foto's Martin Hogeboom

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze of op welke manier dan ook,

zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, anders dan door de mogelijkheden, genoemd op de website.